پژوهشکده مجازی روابط عمومی

پیش بسوی فراگیری روابط عمومی...

پژوهشکده مجازی روابط عمومی

پیش بسوی فراگیری روابط عمومی...

توصیه‌هایی برای حفظ امنیت کاربران شبکه‌های اجتماعی

همکاران سیستم - استفاده از وب‌سایت‌های شبکه‌های اجتماعی برای یافتن همکلاسی‌های قدیمی، برقراری ارتباط با دوستان و نیز پیدا کردن دوستان و همراهان جدید، امر محبوب و رایجی است. این را کاربران اینترنتی می‌دانند، همینطور هکرها!به همین دلیل به موازات استقبال گسترده مردم به استفاده از این گونه سایت‌ها، نفوذگران هم می‌کوشند با بهره‌گیری از بسترهایی همچون MySpace، FaceBook، Orkut، Friendster و مانند آن، اطلاعات کاربران را بدزدند و بدافزار منتشر نمایند.

Kathleen Calligan مدیر عامل Better Business Bureau (موسوم به BBB) می‌گوید: «شبکه‌های اجتماعی بسیار محبوب هستند چرا که ما با استفاده از این شبکه‌ها می‌توانیم با مردمی که می‌شناسیم و به آنها اعتماد داریم، ارتباط برقرار نماییم و این ارتباط را ادامه دهیم.»

وی خاطرنشان می‌کند: «کلاهبرداران اینترنتی می‌دانند که با جا زدن خود در قالب دوستان، خانواده یا همکاران، می‌توانند از این اعتمادورزی بهره‌کشی نموده و به آسانی ویروس منتشر کنند یا اطلاعات شخصی کاربران از قبیل شماره حساب‌های بانکی و کارت اعتباری را بربایند.»

BBB برای ایمن ماندن کاربران شبکه‌های اجتماعی از شر نفوذگران و فضول‌های اینترنتی راهکارهایی به دست داده است:

1. به پیام‌هایی که از دوستانتان دریافت می‌کنید، چشم بسته اعتماد نکنید. همینطور نسبت به ایمیل‌ها و پیام‌هایی که از افراد غریبه به شما می‌رسد و در آنها لینکی تعبیه شده که با کلیک بر آن، به سایت دیگری منتقل می‌شوید.

2. از شبکه‌های اجتماعی برای نقل و انتقال پول استفاده نکنید. این کار را در خارج از محیط این سایت‌ها انجام دهید.

3. همواره سیستم‌عامل، ضدویروس و دیواره آتش (firewall) رایانه خود را به‌روزرسانی کنید.

4. به هنگام انتخاب دوست و همراه در این گونه سایت‌ها، وسواس به خرج دهید و بی‌گدار به آب نزنید.

5. شبکه‌های اجتماعی مکانی برای به اشتراک‌گذاری داده‌هاست ولی BBB به کاربران سفارش می‌کند که اطلاعات مهم خود را «شخصی» نگه دارند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد